Όλες οι κατηγορίες

Νέα

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα> Νέα

Γνωρίστε το Happy Fireworks στη μεγαλύτερη έκθεση παιχνιδιών στον κόσμο "Spielwarenmesse"

Χρόνος: 2020-02-05 Προβολές: 279

Η 71η διεθνής έκθεση παιχνιδιών Spielwarenmesse πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2020. Αυτή η ετήσια παγκόσμια συγκέντρωση της βιομηχανίας παιχνιδιών στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας καλωσόρισε περισσότερους από 2800 εκθέτες από 136 χώρες. Ως ένας από τους εκπροσώπους των πυροτεχνημάτων Liuyang, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που εμφανίζει η Happy Fireworks προσέλκυσαν πολλούς αγοραστές.

Η Νυρεμβέργη είναι η κεντρική πόλη της περιοχής Franken στη Βαυαρία της Γερμανίας, γνωστή ως η «πρωτεύουσα των παιχνιδιών» του κόσμου, μια σημαντική αγορά εμπορίας παιχνιδιών. Η Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιών της Νυρεμβέργης «Spielwarenmesse» διοργανώνεται από το 1949 και είναι μία από τις τρεις πιο διάσημες, με επιρροή και παρουσίες εκθέσεις παιχνιδιών στον κόσμο. Το Spielwarenmesse (2020) συγκεντρώνει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο προϊόντα παιχνιδιών σε 12 κατηγορίες κατανεμημένων σε 18 αίθουσες εκθέσεων.

德国图片1

德国图片2

Ως παραδοσιακά προϊόντα κατανάλωσης φεστιβάλ, πυροτεχνήματα και κροτίδες ταξινομούνται επίσης ως παιχνίδια φεστιβάλ από ξένους εμπόρους. Προκειμένου να ανταποκριθεί ενεργά στη στρατηγική της εξόδου, η Happy Fireworks συμμετέχει στην Έκθεση στη Γερμανία εδώ και πολλά χρόνια, η οποία επίσης υπήρξε μάρτυρας της αυξανόμενης ζήτησης ξένων καταναλωτών για υψηλής ποιότητας προϊόντα πυροτεχνημάτων στο Liuyang της Κίνας. Στο περίπτερο του Happy Fireworks, Cakes, Rocket πυροτεχνήματα, Toy πυροτεχνήματα και άλλα προϊόντα προσέλκυσαν αγοραστές από όλο τον κόσμο. Η ετήσια έκθεση έχει γίνει επίσης μια πλατφόρμα υψηλής ποιότητας για το Happy Fireworks για να επικοινωνήσει με παλιούς πελάτες, να γνωρίσει νέους πελάτες και να πραγματοποιήσει νέες παραγγελίες.

Μετά την έκθεση, η Τζούλια Ντενγκ, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Happy Fireworks επισκέφτηκε εταιρείες πυροτεχνημάτων και διαπραγματεύτηκε επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ευρώπη. Αυτό το ταξίδι στην Ευρώπη εμβάθυνε περαιτέρω την κατανόηση της ευρωπαϊκής αγοράς των πυροτεχνημάτων Happy και εδραίωσε περαιτέρω την επιρροή της επωνυμίας της Happy Fireworks στην Ευρώπη.

德国图片3

德国图片4