Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Είστε εδώ : Αρχική σελίδα> Νεα

Τα χαρούμενα πυροτεχνήματα άνθισαν στην Αφρική

Χρόνος: 2020-01-02 Προβολές: 234

Ως εκπρόσωπος της βιομηχανίας πυροτεχνημάτων της Κίνας, η Happy Fireworks πήγε στο Μαρόκο για να συμμετάσχει στην Εβδομάδα Εμπορίου της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2019. Στην Καζαμπλάνκα, η Happy Fireworks έδειξε την υψηλή ποιότητα των πυροτεχνημάτων στους Αφρικανούς πελάτες και παρουσίασε τη γοητεία των πυροτεχνημάτων στους εκπροσώπους της Κινεζική Πρεσβεία στο Μαρόκο.

Ο σκοπός της Εβδομάδας Εμπορίου της Κίνας στο Μαρόκο είναι να προωθήσει την οικονομική συνεργασία μεταξύ της Κίνας και των χωρών «One Belt And One Road». Η έκθεση κάλυψε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και συμμετείχε δεκάδες βιομηχανίες. Σε εκείνη την Έκθεση, το Happy Fireworks έδειξε τη γοητεία των πυροτεχνημάτων Liuyang στον αφρικανικό λαό, σχεδόν 100 είδη προϊόντων έχουν επαινεθεί από Αφρικανούς πελάτες.

非洲图片1

Στο περίπτερο του Happy Fireworks ήρθε και ο Jingning, εμπορικός σύμβουλος της κινεζικής πρεσβείας στο Μαρόκο. Μας ενθάρρυνε να κάνουμε προσπάθειες για να επεκτείνουμε την αγορά του Μαρόκου και να αφήσουμε τα κινεζικά πυροτεχνήματα υψηλής ποιότητας να ανθίσουν στον ουρανό της Αφρικής. Στο συνέδριο Χουνάν-Αφρικανικής διεθνούς συνεργασίας παραγωγής, οι αρμόδιοι ηγέτες της ένωσης επιχειρήσεων του Μαρόκου και άλλοι οργανισμοί συζήτησαν τη συνεργασία με τον Liuyang επιχειρήσεις πυροτεχνημάτων και εξήρε τα προϊόντα της Happy Fireworks.

非洲图片2

非洲图片3

非洲图片4